Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Meteoroloji'nin Kocaeli için tahmini değişti!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporu yenilendi. Dünkü raporda 3 olan yağmurlu gün sayısı, bugün yenilenen raporda 5’e çıktı. Sıcaklıkta ise hissedilir bir düşüş bekleniyor.

25 Nisan 2024 Saat: 07:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.783 kez okunmuştur

Meteorolojinin Kocaeli için tahmini değişti!
Meteoroloji'nin Kocaeli için tahmini değişti!

Kocaeli’de vatandaşlar, hava durumunu merak ediyor. Günlerini planlarken Meteoroloji Müdürlüğünün tahminlerine göz atan vatandaşlar, “Kocaeli’de yağış var mı?”, “Sıcaklık artacak mı, düşecek mi?” gibi sorulara cevap arıyor. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü ise resmi internet sitesinde her gün tahminlerini yenileyerek vatandaşların merakını gideriyor, günlük planlarını hava durumuna göre yapmalarına katkı sunuyor?

Peki Kocaeli’de bir hafta boyunca hava nasıl olacak? Kocaeli’de sıcaklık artacak mı, düşecek mi? Kocaeli’de yağış bekleniyor mu? Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün web sitesindeki rapor her ne kadar 1 haftalık da olsa gün gün tahminler değişebiliyor. Müdürlüğün dün açıkladığı Kocaeli hava tahmin raporunda yağışlı gün sayısı 3’tü ancak bugün yeni bir günün daha eklendiği raporda yağışlı gün sayısı 5’e çıktı. Daha önce yağış beklentisi olmayan 2 güne, gök gürültülü sağanak yağış tahmini eklendi. Raporda ayrıca, Kocaeli’deki sıcaklığın bir gün daha yüksek seyredeceği, akabinde ise hissedilir derecede düşeceği bilgisi yer aldı.

Kocaeli haftalık hava tahmin raporunun 5 gününde yağış durumu ve sıcaklık tahmini, kalan 2 günde ise sadece yağış durumu bilgisi yer alıyor.

İşte Kocaeli’de havanın nasıl olacağına dair, 25 Nisan Perşembe, 26 Nisan Cuma, 27 Nisan Cumartesi, 28 Nisan Pazar, 29 Nisan Pazartesi, 30 Nisan Salı ve 1 Mayıs Çarşamba günlerini kapsayan haftalık hava durumu…

25 Nisan Perşembe günü (yarın), hava saat 15.00’e kadar bulutlu, saat 15.00’ten sonra ise gün boyu gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yarın, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 28 derece seviyesinde seyredecek. Sıcaklığın yağmurla birlikte önce 25 dereceye, akabinde ise 21 dereceye gerilemesi bekleniyor.

26 Nisan Cuma günü için daha önce güneş tahmini yapılmıştı ancak bu tahmin, yenilenen raporda değişti. Cuma günü Kocaeli’de hava, gök gürültülü sağanak yağışlı. Cuma günü sıcaklık Kocaeli’de en düşük 16, en yüksek 22 dereceye gerileyecek.

27 Nisan Cumartesi günü havanın Kocaeli’de güneşli olması beklense de sıcaklığın en düşük 12, en yüksek 21 dereceye gerilemesi bekleniyor.

28 Nisan Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış Kocaeli’ye geri dönüyor, sıcaklık ise en düşük 14’e, en yüksek 23’e çıkıyor.

29 Nisan Pazartesi günü de gök gürültülü sağanak yağış Kocaeli’de etkisini sürdürecek, sıcaklık ise en düşük 16, en yüksek 21 derece olacak.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün dün açıklanan haftalık hava tahmin raporunda güneşli olacağı tahmin edilen 30 Nisan Salı gününün, bugün yenilenen rapora göre gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. 1 Mayıs Çarşamba günü ise havanın bulutlu olacağı raporda belirtilmiş.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑