Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

DSP’den birlik ve beraberlik yemeği

DSP Belediye Başkan adayı Abdulkadir Cesur, İlçe Başkanı Saim Uslu, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyesi adayları eşleri ile moral yemeği düzenlediler.

DSP Belediye Başkan adayı Abdulkadir Cesur, İlçe Başkanı Saim Uslu,

DSP Belediye Başkan adayı Abdulkadir Cesur, İlçe Başkanı Saim Uslu, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyesi adayları eşleri ile moral yemeği düzenlediler

DSP Kandıra’da önceki gün Girne Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğe İlçe Başkanı Saim Uslu, Kandıra Belediye Başkan adayı Abdulkadir Cesur, İzmit İl yönetiminden Salim Kaynak, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra eşleri, aile dostları ve çok sayı da partili bir araya gelerek. Birlik ve beraberlik örneği sergilediler.

DSP Belediye Başkan adayı Abdulkadir Cesur yemekte bir konuşma yaptı. Cesur, “Hepinize bu özverili çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim. Ben seçimi alacağımıza inanıyorum. Kendime ekibime ve halkımıza güveniyorum. Hap birlikte Kandıra’nın ufkunu açarak, makus talihinden kurtaracağız” dedi. Sıcak ve neşeli bir ortamda geçen yemeğin sonrasında hep birlikte DSP İlçe binasına giderek uzun süre sohbet ettiler.

Reklamı Geç
interstatik reklam