Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Deren’den Başkan Kan’a gönderme

Kandıra ÇYDD

Kandıra ÇYDD

Kandıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sevim Deren, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın Kandıra dışında bulunan diğer dernekleri desteklemeyeceğini açıklaması üzerine Deren, bir açıklama yaparak “tüm derneklere kapımız açık” dedi.
Kandıra ÇYDD Başkanı Sevim Deren şöyle konuştu: “Önceki günlerde gazetenizde Kandıra Belediye Başkanı Kan’ın açıklamasında artık sadece Kandıra’da bulunan Derneklere yardımcı olacağını okudum. Kandıra’da bulunan derneklere yardımcı olacağını söyleyen Başkan göreve geldiğinin 20. günü 250 çocuk üyesi olan ÇYDD kütüphanesini kapatmak için yazı yazmakla mı derneklere yardımcı olacak? Biz Kandıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak Kandıra Belediyesinin kapısını kapattığı tüm derneklere sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

Kan: Kütüphanede bizim arşivimiz var
Konuyla ilgili açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ise, ÇYDD Kandıra şubesinin kütüphane olarak kullandığı alan içerisinde belediyenin ana arşivi olduğunu ifade ederek, “burada bizim çok önemli diyebileceğimiz çok önemli evraklar var. Buradaki dış kapının anahtarı sadece bizde ve ÇYDD Kandıra Şubesi yöneticilerinde var. Biz bu durumun ileri de çeşitli rahatsızlıklar oluşturacağını düşünerek, kütüphanenin kapatılması konusunda yazı yazdık” dedi.

“Her dernek özel kütüphane açarsa işin içinden çıkamayız”
Kan, konuşmasını şu şeklide tamamladı: “Söz konusu kütüphane bizden önceki dönemde aylık 50 tl karşılığında ÇYDD Kandıra şubesine kiralamış. Bu alan dernek tarafından fazla sıklıkla kullanılmıyor. Ayrıca benim temizlik işleri ekibim sokakta toplanıyor. Fen İşleri müdürlüğü binası da çok kötü durumda Ben bu alanı bu iki ekibim için kullanmak istiyorum. ÇYDD oldukça güçlü bir dernek bunun yanında Kandıra’da zaten bir halk kütüphanesi var. Her dernek kendi görüşleri doğrultusu altında özel kütüphane açarsa işin içinden çıkamayız.”

Reklamı Geç
interstatik reklam