Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

ŞU TOZ YERE BİR İNSİN, HER ŞEY ÇOK DAHA NET GÖRÜNE

Bu haberin fotoğrafı yok

Her şey toz pembe gösteriliyor veya gerçekten öyle. Belki de biz tozdan göremiyoruz.

Şimdilerde birilerine hoş görünme peşinde kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışıyorlar. “Biz meyhanelerden adam aramayız.” diyerek tüm AKP eski yönetimine hakaret edilmesine bir anlam veremiyorum. Eski ilçe başkanları da “Biz meyhanelerden adam aramayız.” sözüne tepkilerini gazetemiz aracılığı ile dile getirmişlerdi.

Bu kişinin Kerpe’de kadeh tokuşturduğu biliniyor. Şimdilerde ise eski AKP yönetimine çamur atıyorlar. Eski yönetimden hiç kimseyi meyhanelerde görmedim fakat sizleri Kerpe’de kadeh tokuşturduğunuzu çok kişi bilir.

Acaba AKP yönetimi ve belediye başkanı Nicomedia Otelde yapılan kaymakamın veda gecesine neden gelmedi? Herhalde Nicomedia Otel alkollü olmasından dolayı gelmediler! Gerçi yemekte alkol yoktu ama otelde alkol satışı yapılması geçerli bir neden sanırım.

Hatırlarsanız eskilerde bir buz dolabı karşılığında yapılan yol vardı. AKP yönetimine hediye edilen bir buz dolabına karşılık yol yapılmıştı. Bu olay gazetelerde de yer almıştı. Şimdilerde buna benzer olayların yaşandığı iddiaları köşe başlarında konuşuluyor. Ve bu olay pek gün yüzüne çıkmadı gibi görünse de ortalıkta konuşulan bir söz var. Tozun yere oturuşması lazım, şimdi toz pembe bir belediye görüyoruz.

Mualif partiler ortalıkta yok. Sanki onlar Kandıra dışında yada biz görmüyoruz. Konuşmuyorlar veya konuşamıyorlar. Ağızları dolu herhalde bir şeyler yiyorlar, malum ağız doluyken de konuşmak olmaz. Saygısızlık olur. İkram büyük yerden herhalde?

Nerde bulacağız böyle iktidarı. Her kesimden her partiden kişi bulmak mümkün. Olay böyle olunca muhalefet değil menfaatçiler alıyor bu alanı.

Bu günlerde 10 kişi İSU’ya alındı. Kandıra da işsizlik sorunu adına atılan güzel bir adım. Bundan dolayı AKP yönetimine teşekkür ediyorum. Alınan işçilerin altısı Kandıra kontenjanından işe girerken, biri Karamürsel diğerleri ise genel müdürlük tarafından görevlendirildiler. Bu sevindirici yanı. Birde olayın perde arkasına bakalım; A101 de, Korkmaz Tencere’de ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışan kişilerin İSU’ya alınmasına bir anlam veremiyorum. İşi olmayanlara iş sunulması tabiki güzel. Fakat var olan işleri olmasına rağmen bu kişilerin İSU’ya alınması biraz garip değil mi?

Bu arada AKP ilçe yönetiminden ve Kandıra belediye meclis üyelerinden yaşanan bu olaylara tepkiler var. Şu toz yere insin, emin olun her şey çok daha net görünecek.

error: İçerik Korunmaktadır!