Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Bayramlaşma Kandıra’yı bir araya getirdi.

Kandıra Kaymakamlığı ve Belediyenin ortaklaşa düzenlediği Turan Güneş Kültür Merkezi’nde ramazan bayramın birinci günü 14.00’de gerçekleşti. Bayramlaşmaya katılım yüksek oldu.

Kandıra Kaymakamlığı ve Belediyenin ortaklaşa düzenlediği Turan Güneş Kültür Merkezi’nde

İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız , Belediye Başkanı Cengiz Kan , Kandıra Garnizon Komutanlığından Binbaşı Bülent Soner , İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Çezik, İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara, DP il başkanı Ercüment Şahin, tüm siyasi parti ilçe başkanları. il genel meclis üyesi belediye meclis üyeleri, siyasi parti üyeleri, kurum idarecileri, Okul müdürleri, sivil toplum örgütleri Merkez ve köy muhtarları, ve çok sayıda Kandıra halkı ve vatandaşın katılımı ile kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde ramazan bayramın kutlandı.

Tek sıra halinde tüm salon bayramlaştı.
Turan Güneş Kültür Merkezi’nde güzel bir görüntü sergilerken kandıra ilçe kaymakamı Kemal Yıldız bayram konuşması yaparak tüm davetlilere birlik beraberlik çağrısı yaparak güçlü olmalıyız mesajı verdi.Samimi bir ortamda tüm siyasi ve idarecilerin bir noktada buluşmaları dosthane bir görüntü sergiledi. Kültür Merkezi’nde davetlilere çikolata, sütlaç ve çay ikram edildikten sonra samimi sohbetler bayramın önemini dostların bir araya gelmesine vesile olması tüm davetlileri memnun etmişti.

error: İçerik Korunmaktadır!