Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Camii tutanağı iptal edildi, köy halkıyla barış sağlandı

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, yaptığı hataları düzeltmek için kollarını sıvadı. Önceki akşam Kandıra Hacımazlı köyüne giderek, halktan özür diledi.

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, yaptığı hataları düzeltmek için kollarını

Göreve geldiği günden bugüne kadar ilçemizde kişisel uygulamaları ile büyük dikkat çeken başkan Kan’a Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP milletvekilleri, kendilerine gelen şikâyetler üzerine duruma el attığı iddiaları sonuç vermeye başladı.

Başkan Kan, yaptığı yanlışlıklardan dolayı şimdilerde bir bir özür dilemek için ziyaretlerde bulunuyor. Önceki gece başkan Kan, Hacımazlı köyüne giderek camii inşaatını durdurduğu için halktan özür diledi. Bu olay ilçemizde büyük yankı bulurken, başkan Kan’ın bu tutumundan dolayı AKP’li çok sayıda vatandaş derin bir nefes aldı.

AKP’yi her geçen gün tavır ve hareketleriyle yıprattığı öne sürülen başkan Kan, şimdilerde İl tarafından uyarıldığı iddiaları öne sürülüyor. Başkan Kan, tutanak tutturduğu Hacımazlı köy camiinin yapımına devam diyerek, yaptığı yanlışı bu şekilde gidermiş oldu.

error: İçerik Korunmaktadır!