Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da İSU Çalışmaları

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile İSU Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük, bölgeye yapılacak baraj ve sürmekte olan altyapı çalışmalarını konuştu.

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile İSU Genel Müdür Yardımcısı

İSU Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük, Kandıra’da yürütülen çalışmalarla ilgili olarak Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı ziyaret etti, fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Kan’ın makamında gerçekleşen ziyarete, Fatih Yürük’ün kurmayları da katıldı. Görüşmenin gündem maddesini ise bölgeye yapılacak baraj ve İSU Kandıra Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları oluşturdu.

Çalışmalar hakkında Fatih Yürük’ten bilgi alan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “Barajın yapılıyor olması bölgemiz açısından son derece önemlidir. İSU ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelere belediye olarak üstyapıya başlıyoruz” dedi. Ziyaretin son derece faydalı geçtiğini vurgulayan Fatih Yürük ise bundan sonra daha sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaklarını belirtti.

error: İçerik Korunmaktadır!