Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

AK Parti İl Genel Meclis Üyelerinden Kandıra’ya müjde

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Haluk Şen ve İsmail Akalın Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Haluk Şen ve İsmail

Kandıra AK Parti İl Genel Meclis Üyelerinin Vali Ercan Topaca’ya Kandıra’nın en büyük eksikliklerini dile getirerek destek istediler. Kandıra’da 2012-2013 yıllarında yapılacak hizmetler ele alındı. Kandıra’ya 1946 yılında yatılı bölge okulu olarak yapılan Akçakoca İlk Öğretim Okulunun yanında ki ek bina ve prefabriğin yıkılarak yerine 4 kattan oluşan 1500 m2 üzerine 24 derslik modern bir ilk öğretim okulu yapılması için çalışmalar başlatıldı. Vali Topaca ile yapılan görüşme sonrasında 3 ay içerisinde ihale edilerek bu yaz döneminde inşaata başlanacağı ve en kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağı belirtildi.

Kandıra’nın en büyük eksikliklerinden biri olan bağımsız ana okulunu bir hayırsever tarafından üstlenmesi sonrasında okulun yapımı için yer tesisi İl Genel Meclis Üyelerinin girişimleriyle gerçekleşti. İl Özel İdareye ait Kandıra Şehir Stadının yanında ki 3300 m2’lik 2 parselin Milli Eğitim Müdürlüğüne devir edilmesiyle ana okulunun yapım çalışmaları hayırsever tarafından 2 ay içerisinde başlanacağı öğrenildi.1 yıl içerisinde tamamlanması beklenen ana okuluna hayırseverin ismi verileceği öğrenildi.

Kandıra Gürgendüzü İlk Öğretim Okulunun son zamanlarda kaderine terk edilmesinin ardından harabeye dönüşmüştü. AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Haluk Şen ve İsmail Akalın atıl durumda ki Kandıra Gürgendüzü İlk Öğretim Okulunu tekrar İlçemize kazandırmak için çeşitli girişimlerde bulunmuşlardı. 7 ay önce İl Genel Meclis Üyelerinin öncülüğünde ihalesi yapılarak tadilat çalışmasına başlandı. Tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzde ki eğitim öğretim yılında Kandıra yatılı Sağlık Meslek lisesi olarak eğitime açılacak. 50 yataklı 100 öğrenci kapasiteli Kandıra Sağlık Meslek Lisesi önümüzde ki ay tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek.

1000 kişilik çok amaçlı Kapalı Spor salonu Çarşı Mahallesi Kandıra Şehir Stadının yanında ki beden terbiyesine ait 8 dönümlük arsaya 2300 m2 üzerine yapılması planlanıyor. AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Şen ve Akalın’ın girişimleri sonrasında 2013 yılında Kandıra kapalı spor salonuna kavuşuyor. İl Genel Meclis Üyelerinin ciddi gayretleri sonrasında Kandıra’ya 2012-2013’te hizmet yağacak gibi görünüyor. İl Genel Meclis Üyesi Haluk Şen ve İsmail Akalın Akçakoca İlk Öğretim Okulunun yıkılıp yenilenmesinde bağımsız ana okulunun yapımın da Yatılı Sağlık Meslek Lisesinin İlçemize kazandırılmasında 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonunun Kandıra’ya yapılmasında emeği geçen başta sayın Valimiz Ercan Topaca, Kandıra İlçe Kaymakamı sayın Hamza Erkal, ana okulunun yapımını üstlenen hayırsever vatandaşa ve AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’e teşekkür ediyoruz dediler.

error: İçerik Korunmaktadır!