Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da Hayır Çarşısı Açıldı

Kandıra Öğrenim çağındaki talebelere yardım derneğinin düzenlemiş olduğu “giyim ve gıda kermesi” Turan Güneş Kültür Merkezi karşısında ki Midillioğlu iş hanında önceki gün törenle açıldı.

Kandıra Öğrenim çağındaki talebelere yardım derneğinin düzenlemiş olduğu “giyim ve

Kandıra’da her yıl düzenlenen Kandıra öğretim çağındaki talebelere yardım derneği bu yıl daha etkili, daha güzel çalışmalarla hayır çarşısı kurdu. Hayır çarşısı Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi karşısında ki Midillioğlu iş hanında 4 Hazirana kadar açık kalacak. Kandıra Öğrenim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından düzenlenen “ Hayır Kermesi”’nin açılışı İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ ın katılımları ile gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın ve Dernek Yetkilileri birlikte kestiler.

Yüzlerce Hayırseverin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına el emeği nadide eşya ve gıdaların satışa sunulduğu Kandıra Hayır Çarşısı Kermesi her yıl Kandıra halkı tarafından büyük ilgi görüyor. Kandıra Öğrenim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Başkanı 6 gün süre ile açık olacak hayır çarşısı kermeslerine tüm Kandıra halkının ilgisinden çok memnun olduğu ifade etti. El işinden gıdaya, giyim ve buna benzer çok sayıda ürün Hayır Çarşısında ihtiyaç sahibi öğrenciler için satılıyor. Hayır Çarşısına gelen çok sayıda vatandaş öğrencilere katkı sunmayı birinci plana alırken bir birinden güzel eserler ve gıda ürünleri ucuz ve beğenilmesi her iki tarafı da memnun ediyor.

Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!