Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıralılar susuzluktan kırılıyor

Ramazan ayının girmesi ve sıcakların artması ile suya en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde Kandıra Akdurak Mahallesi’nde 5 gündür sular akmıyor

Ramazan ayının girmesi ve sıcakların artması ile suya en çok

Kandıra Akdurak Mahallesi; Ada, Reşat Güneş, Mehmet Taner caddelerinde yaşayan mahalle sakinleri 5 günden beri susuzluk çekiyor. Ramazan ayı olması ve sıcakların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi suları 5 gündür akmayan vatandaşları çileden çıkardı. İSU’ya ait su tankeri mahalle halkının su ihtiyaçlarını karşılamak istese de yeterli olmuyor.

TANKER YETMİYOR
Mahalle sakinlerinden Kezban Şenol: “Biz bu güne kadar hiç böyle susuzluk görmedik. 5 günden beri sularımız akmıyor. Havaların aşırı sıcak olması, mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunmamız nedeni ile 5 gün gibi uzun bir süre suların akmaması ne tür sıkıntı yaşadığımızın en büyük göstergesi sanırım. Her gün evimizde bulunan damacana ve kap kaçakları alarak yol kenarında İSU tankerini bekliyoruz. Buradan aldığımız su ile evin bütün su ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.

SU İSTİYORUZ
Mahalle sakinlerinden Nazmiye Memiş ise: “Kandıra’da 5 gün sular akmıyorsa ben diyecek bir şey bulamıyorum. Mahalle susuzluktan kırılıyor. Yetkililer acaba ne yapıyor. 5 gün geçti hala sularımız yok. İSU tankeri ile mahalle halkı su ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Sizce ne kadar yeterli olur? Bulaşık, çamaşır ve yemek için bu suyu yetirmeye çalışıyoruz. Ama nereye kadar? Yetkililerden bir an önce arızanın giderilmesini, sularımızın en kısa sürede çeşmelerimizden akmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

error: İçerik Korunmaktadır!