Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

19 Mayıs Kandıra'da balkonlarda kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl dönümünde Kandıra'da sosyal mesafe korunarak tören düzenlendi. Sokağa çıkamayan vatandaşlar da İstiklal Marşı’na balkonlardan eşlik etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl
Rastgele Banner Alanları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl dönümünde Kandıra’da sosyal mesafe korunarak tören düzenlendi. Sokağa çıkamayan vatandaşlar da İstiklal Marşı’na balkonlardan eşlik etti.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağında gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl dönümünde sosyal mesafe korunarak tören düzenlendi. Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı binasının bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başlayan programa Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Emre, Türk Hava Kurumu Kandıra Şube Başkanı Vural Çevik, Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Daş, Akçakocaspor Kulüp Başkanı Bayram Meşe ve Akçakoca Anadolu Lisesinden bazı öğrenciler katıldı.

BALKONLARDA COŞKULU KUTLAMAAtatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona eren törenin ardından Kaymakam Mehmet Sarıcan İlçe Stadında saat 19.19’da dev Türk Bayrağı açılarak İstiklal Marşı okundu. Sokağa çıkamayan vatandaşlar da İstiklal Marşı’na balkonlardan eşlik etti. Ayrıca stad çevresindeki evlerin balkonlarından töreni izleyen vatandaşlara spor yaptırıldı. İftar yemeğinin ardından ise Türk Hava Kurumu Kandıra Şubesi tarafından gökyüzüne dilek fenerleri gönderildi. Gökyüzünde yaşanan görsel şölen Kandıralılar tarafından ilgiyle izlendi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MTA’nın 13 yıl aradan sonra güncellediği Türkiye Diri Fay Haritası’nda
Sıradaki Haber MTA’nın Yeni Fay Haritasına Tepki: “13 Yıl Sonra Açıklamanın Bir Anlamı Yok”
error: İçerik Korunmaktadır!