Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Başkan Büyükakın, ‘’Burayı çiçek gibi yaparız’’

Başkan Büyükakın, Kandıra’nın Sarnıçlar köyünde yaşayan Ayşe teyzeyi ziyaret ederek evindeki koşulların iyileştirilmesi talimatını verdi.

Başkan Büyükakın, Kandıra’nın Sarnıçlar köyünde yaşayan Ayşe teyzeyi ziyaret ederek
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’nın Sarnıçlar köyünde yaşayan Ayşe Ö. ‘yü ziyaret eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, evindeki koşulların iyileştirilmesi için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’a talimat verdi. Aydınlık’ın “Başkanım gerekeni tüm çalışmaları en hızlı bir şekilde yapacağız” ifadelerini üzerine Ayşe Teyze, sevincini ve mutluluğunu teşekkürle Başkan Büyükakın’a dile getirdi. Ayşe teyzenin yaşadığı mutluluk üzerine Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi niye var?” ifadelerini sarf ederek, “Ayşe Teyze sen merak etme burayı biz çiçek gibi yaparız.” dedi.
“GEREKEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez’in de yer aldığı ziyarette, Ayşe teyzenin eşiyle birlikte yaşadığı bilgisini de alan Başkan Büyükakın, “Ayşe Teyzemizin güzel bir şekilde yaşamını sürdürmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken her türlü desteği vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi vatandaşımız, insanımız ve milletimiz için var. Sağlık ve sosyal hizmetler anlamında şehrimizde gereken tüm adımlarımızı atıyoruz. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz” diyerek duygularını dile getirdi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!