Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kurtuluş kutlamaları Kandıra Sarısu’da da sürecek

İzmit Belediyesinin şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılına özel olarak hazırladığı genişletilmiş kutlama programlarının ikinci bölümü 1-4 Temmuz arasında Kandıra Sarısu’da sürecek

İzmit Belediyesinin şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılına özel olarak hazırladığı
Rastgele Banner Alanları

İzmit Belediyesinin, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılına özel olarak hazırladığı birbirinden etkileyici ve iz bırakacak etkinlikler ikinci bölümünde Kandıra Sarısu’da sürecek. 28 Haziran 1921’de işgalci güçlerden tamamen temizlenerek Türk Bayrağı’nın göndere çekildiği İzmit’te program; tıpkı 1922 yılında yapılan ilk kutlama etkinliğinde yapıldığı gibi, canları pahasına topraklarımızı müdafaa eden aziz şehitlerimiz için mevlit okunması ve halka helva ikram edilmesiyle başlayacak.
1 TEMMUZ’DAN İTİBARENSürpriz organizasyonlar ve halkın bayraklarıyla sokağa çıkarak kortej oluşturacağı programla sürecek olan etkinlikler ikinci ve üçüncü gününde İzmit Kent Meydanı’nda yapılacak. Bu yıl etkinlik yelpazesini genişleten İzmit Belediyesi, Milli Mücadele döneminde düşmana direniş göstermek için genci yaşlısı, eli silah tutan herkesin cephelere koştuğu, Kefken’den başlayan milis yapılanmasıyla İzmit Körfezi’ndeki düşman savaş gemilerinin direncini kıran kahraman Kandıra bölgesine taşıyacak.
SARISU KAMPI’NDA 4 GÜN28 Haziran 100.Yıl Kurtuluş Etkinlikleri dördüncü günden itibaren İzmit Belediyesi’nin sahibi olduğu Kandıra’daki Sarısu Gençlik Kampı’nı merkeze alarak devam edecek. İzmit Belediyesi 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren birbirinden farklı organizasyonlarla vatandaşlara eğlenceli, heyecanlı, macera dolu ve coşkulu anlar yaşatacak. Kentin güzelliklerini, doğanın huzurunu ve Sarısu Gençlik Kampı’nın nezih ortamını halka sunacak olan İzmit Belediyesi unutulmaz anlar yaşatacak.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!