Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’daki mevsimlik işçilere, Hürriyet’ten şapka ve maske

Kandıra Selimköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Altın’ın talebini geri çevirmeyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, köydeki fındık tarlalarında çalışan mevsimlik işçilere şapka ve maske gönderdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Rastgele Banner Alanları

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Selimköy Mahallesi’ne mevsimlik olarak çalışmak için gelen işçilere steril maske ve şapka gönderdi. Başkan Hürriyet’in, Kandıra’nın kırsal mahallesi Selimköy’e ulaştırdığı steril maske ve şapkaları alan mevsimlik işçiler büyük bir mutluluk yaşadı.
“TOPRAK ANA FATMA BAŞKAN”
Başkan Hürriyet, Kandıra Selimköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Altın’ın işçiler için istediği maske ve şapka talebine anında karşılık verdi. İzmit Belediyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü Süleyman Şen’den maske ve şapkalarını alan işçiler büyük bir mutluluk yaşarken, ‘Çifti Dostu Fatma Başkan’, ‘Toprak Ana Fatma Başkan’, Köylü Seni Seviyor’, İzmit Seninle Güzel’, ‘İyi ki Varsın Başkanım, ‘Çiftçi Seni Seviyor’ gibi pankartlarla Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Orhan Mahallesi'ndeki Emekli TOKİ Konutları sakinleri, yıllardır asfaltlanmayan stabilize
Sıradaki Haber Emekli TOKİ Konutlarında Yol ve Kaldırım Tepkisi: “Tozdan da Kaygan Zeminden de Kurtulmak İstiyoruz”
error: İçerik Korunmaktadır!