Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Mal Müdürü Mustafa Ergül’den Veda Ziyareti

İzmit’e tayini çıkan Mustafa Ergül, Kandıra’daki veda turu kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin’i de ziyaret etti.

İzmit’e tayini çıkan Mustafa Ergül, Kandıra’daki veda turu kapsamında Cumhuriyet
Rastgele Banner

Kandıra’da dört yıl görev yaptıktan sonra İzmit’e tayininin çıkan Mal Müdürü Mustafa Ergül, veda ziyaretleri kapsamında Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin’i ziyaret etti. Başsavcı Çetin, hemşehrisi Ergül’e bir kalem takımı hediye etti.
Görev Süresi Doldu, Veda Zamanı GeldiKandıra’da 4 yıl boyunca Mal Müdürü olarak görev yapan ve çalışmalarıyla kamu kurumlarıyla uyumlu bir hizmet süreci yürüten Mustafa Ergül, İzmit’e tayininin çıkmasının ardından ilçeye veda etti. Ergül, görev süresi boyunca sergilediği disiplinli ve çözüm odaklı yaklaşımıyla hem meslektaşlarının hem de Kandıra halkının takdirini kazanmıştı.
Son Ziyaret BaşsavcıyaVeda ziyaretleri kapsamında birçok kurumu ziyaret eden Mustafa Ergül, son olarak Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında samimi bir sohbet gerçekleşirken, Başsavcı Çetin hemşehrisi olan Ergül’e anlamlı bir veda hediyesi olarak kalem takımı takdim etti.
“Kandıra’da Güzel Hatıralar Biriktirdim”Kandıra’daki görev sürecini değerlendiren Mustafa Ergül, ilçede geçirdiği yılların kendisi için hem mesleki hem de insani anlamda unutulmaz olduğunu belirtti. Ergül, “Kandıra’da görev yapmaktan her zaman onur duydum. Burada çok değerli dostluklar edindim. Görev sürem boyunca destek olan tüm kurumlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’de toplu ulaşım ücretlerine yüzde 20 zam yapılması planlanıyor. Yeni
Sıradaki Haber Kocaeli’de Ulaşıma Yüzde 20 Zam Geliyor! Yeni Tarifeler Belli Oldu
error: İçerik Korunmaktadır!