CHP Kandıra İlçe Kongresi, partililerin yoğun katılımıyla coşkulu bir ortamda gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimde Gürcan Yalçıntuğ, delegelerin tam desteğini alarak yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.
Kocaeli İl Başkanı’ndan Hayırlı Olsun ZiyaretiKongre sonrası CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, Yalçıntuğ’u makamında ziyaret etti. Görüşmede Kandıra’daki parti çalışmaları ve önümüzdeki dönem hedefleri ele alındı. İl Başkanı Sarı, Yalçıntuğ’a görevinde başarılar diledi.
Başkan Yalçıntuğ’dan TeşekkürZiyaretin ardından açıklama yapan Gürcan Yalçıntuğ, “Kocaeli İl Başkanımız Bülent Sarı ve yönetimine nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederiz. CHP olarak hep birlikte daha güçlü bir Kandıra için çalışacağız” dedi.
Tüm Partililerimizi Kongreye Davet EdiyoruzCHP Kocaeli İl Kongresi’nin 19 Ekim Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğini belirten İl Başkanı Bülent Sarı, “Kongre saat 10.00’da başlayacak. Tüm partililerimizi desteklerini bekleyerek davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.


