Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, ilçe genelinde sürdürdüğü saha ziyaretleri kapsamında önceki akşam Babalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ölmez’in ziyaretinde hem mahalle sakinleriyle sohbet edildi hem de Babalı’nın uzun süredir beklediği önemli bir müjde paylaşıldı.

Mahalle Ziyareti ve Halkla Buluşma
Başkan Ölmez, Babalı Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinledi. Mahalledeki yoğun katılımın olduğu buluşmada, Başkan Ölmez halkın sorunlarına hızlı çözümler üretmenin önemine değindi.
Mera Sorunu Çözüme Kavuştu
Ziyaret sırasında Başkan Ölmez, Babalı Mahallesi’nin uzun süredir beklediği mera sorunuyla ilgili müjdeli haberi verdi. Ölmez, “Babalı’nın beklediği mera sorununu milletvekillerimiz, il başkanımızın desteği, Tarım Bakanımızın pozitif yaklaşımı ve Tarım İl Müdürümüzün gayretleriyle çözüme kavuşturulmuştur. Mübarek cuma akşamında bu güzel haberi iletmek bize nasip oldu” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vurgusu
Başkan Ölmez, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde her zaman halkın yanında olduklarını vurguladı ve Babalı Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
Kandıra’ya Hizmet Yolunda
Başkan Ölmez’in saha ziyaretleri ve mahalle buluşmaları, Kandıra genelinde vatandaşın taleplerini doğrudan dinleyip hızlı çözüm üretme anlayışının göstergesi olarak dikkat çekiyor. Belediye başkanı, ilçe genelinde sürdürülen çalışmalarla halkın yanında olmayı ve sorunlarına çözüm bulmayı öncelik olarak belirledi.



