Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Başkan Yalçıntuğ’dan Babası Yoğun Bakımda Olan Ünal Cankurt’a Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ ile Belediye Meclis Üyesi Zeliha Yalçıntuğ, babası yoğun bakımda tedavi gören Ünal Cankurt’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette Gazeteciler Günü de unutulmadı.

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ ile Belediye Meclis Üyesi

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ ile Belediye Meclis Üyesi Zeliha Yalçıntuğ, babası yoğun bakımda tedavi gören Kandıra’nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Moral Ve Destek Mesajı
Gerçekleştirilen ziyarette CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, Cankurt ailesinin yaşadığı zorlu süreçte moral verirken, dayanışma ve geçmiş olsun temennilerini iletti. 

Gazeteciler Günü’nü De Unutmadılar
Ziyaret sırasında 16 Ocak Gazeteciler Günü’nü de unutmayan İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, yerel basının önemine vurgu yaparak Ünal Cankurt’un bu özel gününü tebrik etti. Basının toplum adına üstlendiği sorumluluğa dikkat çekildi.

43 Dakikalık Müdahale Hayata Bağladı
12 Ocak tarihinde evinde aniden rahatsızlanan 96 yaşındaki Hüseyin Cankurt’un kalbinin durduğu belirlendi. Zamanla yarışın başladığı kritik anlarda, 112 Acil Sağlık ekipleri ile M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi acil servis doktorlarının özverili ve aralıksız müdahalesi sayesinde Hüseyin Cankurt tam 43 dakika sonra yeniden hayata döndürüldü. Hayata bağlanan Cankurt’un tedavisinin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

Ünal Cankurt’tan Teşekkür
Ziyaret sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan Ünal Cankurt, şu ifadeleri kullandı: “Bu günlerde yanımızda olan, bizleri yalnız bırakmayan; samimiyeti, nezaketi ve içtenliğiyle güç veren CHP Kandıra İlçe Başkanı Sayın Gürcan Yalçıntuğ ve Belediye Meclis Üyesi Zeliha Yalçıntuğ’a nazik ziyaretleri ve gönülden temennileri için teşekkür ediyoruz.”

error: İçerik Korunmaktadır!