Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmeleri paylaşarak vatandaşları uyardı. Buna göre, Batı Karadeniz’in doğusunda 25 Şubat 2026 Çarşamba günü batı ve kuzeybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına beklendiği bildirildi.
FIRTINA SAATLERİ VE ETKİLERİ
Fırtınanın günün ilk saatlerinden itibaren başlaması, öğle saatlerinden sonra ise etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Yetkililer, özellikle ulaşımda aksama, deniz ve kara yollarında olası tehlikelere karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.
TEDBİRLİ OLUN
Kocaeli Valiliği açıklamasında, “Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısına yer verildi. Vatandaşlardan, araç kullanımında ve açık alanlarda gerekli önlemleri almaları istendi.


