Kandıra’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü tarafından düzenlenen iftar programı, Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır bir tabloya sahne oldu.

Kandıralılar Aynı Sofrada Buluştu
Kandıra Namazgâh Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa vatandaşların yoğun ilgisi damga vurdu. Katılımın beklenenin üzerinde olması nedeniyle kültür merkezinin hem içi hem de dışı vatandaşlarla dolup taştı. Kandıralılar, aynı sofrada bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini, paylaşma kültürünü ve dayanışma ruhunu birlikte yaşadı.

Yoğun Katılım Dikkat Çekti
CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, ilçede birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde hissedildiği anlamlı bir buluşmaya sahne oldu. Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleştirilen organizasyon, Kandıra’nın dört bir yanından gelen vatandaşları aynı sofrada buluşturdu.

Namazgâh Kültür Merkezi’nde Büyük Buluşma
Programın düzenlendiği Kandıra Namazgâh Kültür Merkezi kısa sürede tamamen doldu. Salonun kapasitesinin dolmasının ardından çok sayıda vatandaş kültür merkezinin dışına kurulan alanlarda iftar saatini bekledi.

Siyaset Ve Sivil Toplum Bir Arada
İftar programı, farklı siyasi partilerden temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarını aynı sofrada buluşturdu. Bu durum Kandıra’da birlik ve dayanışmanın güçlü bir örneğini ortaya koydu.

Protokol Yoğun İlgi Gösterdi
Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kandıra Belediye Meclis Üyeleri Zeliha Yalçıntuğ ve Sabahattin Güngör, Anahtar Parti Kandıra İlçe Başkanı Hakan Akbaş, Demokrat Parti Kandıra İlçe Başkanı Olcay Çelik, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan’ın Bereketi Aynı Sofrada Paylaşıldı
İftar saatinin gelmesiyle birlikte yapılan duaların ardından yüzlerce kişi aynı anda oruçlarını açtı. Aynı sofrayı paylaşan vatandaşlar Ramazan ayının birlik ve kardeşlik duygusunu hep birlikte yaşadı.

Yalçıntuğ’dan Anlamlı Mesaj
Programda konuşan CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel bir dönem olduğuna dikkat çekti. Yalçıntuğ konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu mübarek ayda hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı bir zaman dilimidir. Sofralarımızın bereketi, birlik ve dayanışmamız daim olsun. Ramazan ayımız mübarek olsun.”

Başkan Hürriyet’ten Kandıralılara Sıcak Mesaj
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kandıra İlçe Örgütü tarafından düzenlenen iftar programında Kandıralılarla bir araya gelerek Ramazan’ın manevi coşkusunu paylaştı. Hürriyet, konuşmasında Kandıra ile İzmit arasındaki köklü ve güçlü bağa dikkat çekerek, “Kandıra halkının büyük bir kısmının İzmit’te yaşıyor. Bu nedenle Kandıra ile İzmit adeta kardeş iki ilçedir. Bu güzel iftar programında sizlerle birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kandıralı hemşehrilerimiz İzmit’te her zaman özel bir konumda” dedi. Başkan Hürriyet, Ramazan’ın birlik ve paylaşım ruhunu vurgulayarak katılımcılara, “Ramazanınız bereketli olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun, bayramınız mübarek olsun” mesajını iletti ve Kandıralılarla iftar açmanın mutluluğunu samimi bir şekilde paylaştı.


