Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök maaşı düşük olan emekliler için “sıfır zam” riski gündeme geldi. AK Parti’nin en düşük emekli aylığını artırmaya yönelik çalışma başlattığı belirtiliyor.

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Rastgele Banner Alanları

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz ayında alacağı zam, 3 Temmuz’da açıklanacak haziran ayı enflasyon verileriyle netleşecek. Beklentilere göre maaşlara yaklaşık yüzde 18 oranında zam yapılması öngörülüyor.

Ancak kök maaşı düşük olan yüz binlerce emeklinin, en düşük emekli aylığı sınırında kalması nedeniyle zamdan yararlanamayabileceği belirtiliyor. Bu nedenle AK Parti’nin, halen 20 bin TL olan en düşük emekli maaşının artırılması için çalışma başlattığı ifade ediliyor.

Masadaki senaryolara göre en düşük emekli aylığının 23 bin 400 TL ile 23 bin 800 TL arasında yükselmesi gündemde bulunuyor.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 fındık hasadı öncesinde açıklanan rekolte tahminleri üreticilerin kafasını karıştırdı.
Sıradaki Haber Fındık Rekoltesinde Büyük Çelişki! Kocaeli İçin 3 Bin 840 Tonluk Fark
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!