Kandıra SGK Şefi Ergün Şentürk ve eşi Gülsen Şentürk, biricik kızları Fatmanur’u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Fatmanur ile Mücella ve Ayhan Beledin’in oğulları Hakan, düzenlenen kına gecesi ve düğün törenlerinin ardından hayatlarını birleştirerek mutluluğa “evet” dediler.
Kına Gecesinde Geleneksel Coşku
Genç çiftin kına gecesi, Kandıra Er-İş Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Çarşamba günü düzenlenen kına gecesine ailelerin yakınları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede gelenek ve görenekler yaşatılırken, Fatmanur ve Hakan’ın mutluluklarına ortak olan davetliler, genç çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.
Maide Düğün Salonu’nda Görkemli Düğün
Fatmanur ve Hakan, İzmit Maide Düğün Salonu’nda düzenlenen güzel bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin heyecan ve mutluluklarının yüzlerine yansıdığı gecede, nikâh töreninde birbirlerine “evet” diyerek hayatlarının en önemli adımlarından birini attılar. Düğün törenine Kocaeli ve Kandıra’nın tanınmış isimlerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kamu görevlileri, iş dünyasından isimler ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak olarak Fatmanur ve Hakan’a bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.
Genç Çift Takı Yağmuruna Tutuldu
Nikâhın ardından gerçekleştirilen takı töreninde genç çift adeta takı yağmuruna tutuldu. Aileler ve davetliler, Fatmanur ve Hakan’ın mutluluklarına ortak olarak genç çifte çeşitli takılar taktı.
Ünal Cankurt ve Eşi de Mutluluklarına Ortak Oldu
Kandıra’nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, eşiyle birlikte düğün törenine katılarak Fatmanur ve Hakan’ın bu en özel günlerinde mutluluklarına ortak oldu. Ünal Cankurt ve eşi, genç çiftin hayatlarındaki bu anlamlı ana şahitlik etmenin mutluluğunu yaşarken, Şentürk ve Beledin ailelerini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Şentürk ve Beledin Ailelerine Hayırlı Olsun
Şentürk ve Beledin aileleri, evlatlarının bu özel gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve davetlilere teşekkür etti. Biz de Kandıra’nın Sesi Gazetesi olarak Fatmanur ve Hakan’ı gönülden tebrik ediyor, Şentürk ve Beledin ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim genç çiftimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk nasip etsin. İki cihanda da yüzleri gülsün, mutlulukları daim olsun.


