Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Yol kenarında ceset bulundu! Öldürüp yol kenarına atmışlar

Körfez’de öğretmenlik yapan Serpil Kömürcü’ye ait ceset, Kandıra yolu üzeri Çubuklu mevkiinde sabah saatlerinde bulundu.

Körfez'de öğretmenlik yapan Serpil Kömürcü'ye ait ceset, Kandıra yolu üzeri

Körfez İlimtepe İlköğretim Okulu’nda stajyer öğretmenlik yapan Kömürcü’nün, öldürülmeden bir gün önce okul müdürüyle hararetli bir şekilde tartıştığı ve ardından yengesiyle buluştuktan sonra gelen telefon ile tekrar bir tartışmaya girdiği ve çantasını masada bırakıp bulunduğu yerden ayrıldığı öğrenildi

Kandıra yolu Çubuklu Nebi Hocalar Köyü yol ayrımı mevkiinde sabah saatlerinde yol kenarında bir ceset bulundu. Alınan bilgiye göre sabah saat 04.30 sularında yoldan geçmekte olan araç sürücüleri, yol kenarında hareketsiz yatan bir bayan görünce durumu 112 sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Serpil Kömürcü’nün yaşamını yitirdiğini belirledi.

Alınan bilgilere göre, Derince Öğretmenler Mahallesi’nde yaşayan, Körfez İlimtepe İlköğretim Okulu’nda stajyer öğretmenlik yapan ve göreve henüz başladığı öğrenilen Kömürcü, iki otobüsle okula gittiği ve derslere geç kaldığı için olaydan bir gün önce okul müdürüyle hararetli bir şekilde tartıştı. Daha sonra saat 18.00 sıralarında yengesiyle buluşan Kömürcü, buluşma esnasında gelen telefon ile konuştuğu kişiyle tartışma yaşadı ve çantasını masada bırakarak bulunduğu yerden ayrıldı.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEMİŞTİ
Gelen telefon üzerine masadan kalkıp giden ve bir daha da eve dönmeyen Kömürcü’nün, sabah saat 04.30 sularında Kandıra yolu üzeri Çubuklu mevkiinde bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları incelemenin ardından cesedi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırdı. Üzerinde lacivert kot pantolon, siyah tişört ve boynunda da kırmızı şal bulunan, 20-25 yaş arasında olduğu tahmin edilen Kömürcü’nün ilk etapta kimliğini belirleyecek herhangi bir bulguya rastlanmadı. Otopside ise vücudunun çeşitli yerlerinde ve boğazında morluklar olduğu tespit edilen cesedin bir kolunun kırıldığı ve yüzünde bıçak kesiği bulunduğu öğrenildi.

BABASI KAYIP İLANI VERMİŞ
Yol kenarında bulunan cesedin, öldürülmeden önce araba içerisinde darp edildiği, ardından boğularak öldürüldüğü ve yol kenarına atıldığı tahmin edilirken, jandarma ekipleri, cesedin kime ait olduğunu belirlemek için her yola başvurdu. Jandarma ekipleri cesedin kimliğini belirlemek üzere emniyete gidip kayıp ilanlarını araştırmak isterken, Kömürcü’nün babası Temel Kömürcü’nün emniyete kayıp ihbarı verdiği ortaya çıktı. Akşam saatlerinde Asri Mezarlık Morgu’na gelen Kömürcü’nün babası, cesedin Körfez İlimtepe İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan kızı Serpil Kömürcü olduğunu tespit etti. Kömürcü’nün, son telefon kayıtları incelenme başladı ve olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

error: İçerik Korunmaktadır!