Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da kadına şiddete hayır

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileri, gerek toplumsal sorunlara yönelik ele aldıkları projeler ile gerekse sağladıkları destekler ile üniversiteli genç olma sorumluluklarını yerine getirmeye devam ediyorlar.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileri, gerek toplumsal sorunlara yönelik
Rastgele Banner Alanları

Kandıra MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ‘kadına şiddete hayır’ konulu bir fotoğraf çalışması gerçekleştirdi. Öğr. Gör. Emine Demircili’nin rehberliğinde gerçekleştirilen projeye Kandıra İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra MYO Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç, akademisyenler ve ilçe halkı destek vererek “kadına şiddete hayır, görünmez değiliz” dövizleriyle poz verdiler. Fotoğraflardan bir pano oluşturan öğrenciler okulda sergi açarak farkındalık yaratmaya çalıştılar.

LÖSEV’E DESTEK İÇİN KAMP
Kandıra MYO öğrencileri gelirini LÖSEV’e bağışlamak üzere 25 öğrencinin katıldığı bir kır kampı organize etti. Öğrenciler kamp sırasında çeşitli etkinliklerde bulunurken, katılımcılara sattıkları biletlerden elde ettikleri geliri LÖSEV’e verilmek üzere yetkililere teslim ettiler. Öğr. Gör. Emre Özkan’ın yönlendirdiği diğer faaliyette ise Banka ve Sigorta programında öğrenim gören öğrenciler son kullanım tarihi geçmemiş ilaçları toplayarak, Kandıra İlçe Sağlık Merkezi’ne teslim ettiler. Öğr. Gör. Dilay Başer’in yönetimindeki proje de ise Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, kampus dışında bulunan mescidin eskiyen ve dökülen boyalarını Kandıra Belediyesi’nin desteği ile yenilediler.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 fındık hasadı öncesinde açıklanan rekolte tahminleri üreticilerin kafasını karıştırdı.
Sıradaki Haber Fındık Rekoltesinde Büyük Çelişki! Kocaeli İçin 3 Bin 840 Tonluk Fark
error: İçerik Korunmaktadır!