Ruhsat Denetleme Müdürlüğünün yapmış olduğu tespitlerle önceki dönemlerde aylık 15 iş yeri ruhsatlarının tesliminin yapıldığını ifade eden Başkan Ünal Köken, bizim dönemimizde bu sayıyı iki katına çıkartacağız. Esnaflarımıza destek olarak ilçenin kalkınmasına yardımcı olacaklarını ifade etti.
Büyüyen ve gelişen Türkiye’nin parçası olmayı hedefliyoruz diyen Başkan Köken, esnaflara Ruhsatlarınızı almanız belediyemiz ile ilişkilerinizde göstermiş olduğunuz hassasiyet ve yükümlülüklerinizi eksiksiz yerine getirmiş olduğunuzun göstergesidir. Bu nedenle size teşekkür ediyor, bu davranışınızın herkese örnek olması diliyorum” dedi.
Kandıra Belediyesi olarak esnaflarımızın, genç girişimci kardeşlerimizin yanında olup ,Kandıra’mız için onlarla birlikte yürüyeceğiz diyen Başkan Köken, ilçemizde açılan iş yerlerinin hem ülkemiz hem de Kandıra’mızın kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu belirtmek isterim. Ekonomi ve istihdama önemli katkıları bulunan yeni açılmış iş yerleriyle vatandaşlarımızın istek ve talepleri karşılanarak kazanç elde edilecek. Hem siz değerli esnaf kardeşlerimiz hem de ilçemiz kazanacak diyerek esnafların kent için hayat damarı kadar önem taşıdığını belirtti.
Girişimci olan tüm hemşehrilerimizi bu yönde desteklediğimi de ifade istiyorum. Özellikle gençlerimizin meslek edinme ve çabalama adına gösterdikleri çalışma azmi ve cesaretlerini takdir ediyorum diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Ülkemizin güzel yarınlara kavuşmasında onlara büyük görevler düşüyor. Unutulmamalıdır ki bayrağı teslim alacak olan gençlerimizdir. Genç kardeşlerimizin de bu anlamda başarılar diliyorum” dedi.


