Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Bollu’da hıdrellez şenlikleri 8 Mayıs’ta

Kandıra Bollu Mahalle Muhtarı Hüseyin Seyrek, geleneksel hale gelen hıdrellez şenliklerini bu yıl 8 Mayıs Pazar günü yapacaklarını söyleyerek, il ve ilçe protokolü ile tüm halkı davet ediyor.

Kandıra Bollu Mahalle Muhtarı Hüseyin Seyrek, geleneksel hale gelen hıdrellez
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Bollu Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hıdrellez şenliklerinin bu yıl sekizincisi düzenlenecek. Köy meydanında il ve ilçe protokolün katılımlarıyla gerçekleşecek şenlikler 8 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. Mahalle sakinlerinin katkılarıyla hazırlanan programda 10.00-15.00 saatleri arasında yemek ikramında bulunulacak. Saat 11.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan programda protokol konuşmaları gerçekleşecek. Akabinde 12.00-13.00 saatleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ve Derince Halk Eğitim Merkezi Yenikent Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri izlenecek. Öğle namazının ardından ise Mevlid-i Şerif okunacak.
2 BİN KİŞİLİK DAVETHıdrellez şenliklerine Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve tüm ilçe protokolünü davet ettiğini belirten Mahalle Muhtarı Hüseyin Seyrek, 2 bin kişinin katılacağı programa herkesi davet etti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!