Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kendin tasarla kendin giy

Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde kısa bir süre önce açılan Hayalim Tesettür’de bir yandan terzi hizmeti verilirken bir yandan da özel tasarım ürünler satışa sunuluyor

Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde kısa bir süre önce
Rastgele Banner Alanları

Uzun yıllar tekstil sektöründe yer alan Kandıra’nın tanınmış, genç ve dinamik girişimcilerinden Aydın Yolcu, eşi Tülay Yolcu ve ablası Ayşe Yolcu, Akdurak Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde kısa bir süre önce kadın-erkek terzisi ve tesettür giyim mağazasını bir araya getirerek Hayalim Tesettür’ü hizmete açtı. Bir yandan bay-bayan terzi dükkânı olarak elbise, penye, tişört, paça, overlok, fermuar, ütü ve her türlü tamirat işlerinde hizmet verirken bir yandan da dikilen özel tasarım ürünler ile tesettür markalarının satışının yapıldığı mağaza ile müşterilerine hizmet veren Hayalim Tesettür, kısa sürede Kandıra halkının ilgisini çekti ve müşterilerin uğrak mekanı oldu.
FARKLI BİR TARZÇevreden gelen yoğun talep üzerine tesettür giyim mağazası açma gereksinimi duyduklarını belirten Ayşe Yolcu, “İlerleyen dönemde tamamen kendi üretimimiz olan ürünlerin satışının yapıldığı bir mağazaya dönmek ve burada kalite markaların yanında siparişe yönelik kendi üretimimizin olan ürünlerin satışını yapma hayalimiz var. Tekstilde yılların verdiği dikim ve üretim tecrübemizi bu yönde değerlendirmeyi hedefliyoruz. Bazı kalemlerde kalıplarımızı oturttuk ve birkaç kalemde ürettiğimiz ürünlerin satışına başladık. Tesettür giyim alanında Kandıra’da bir boşluk olduğunu düşünüyoruz. Farklı bir tarzımız var. Bu tür ürünlerin satışının yapıldığı bu kadar çeşidin olduğu bir mağaza yoktu. Bizde bunu göz önüne alarak, bu eksikliği gidermek amacı ile mağazamızı açtık” dedi. 

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!