Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Köken: Yetimlerin en büyük destekçileri olacağız

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla ilçedeki yetim çocuklarla bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, onların her sıkıntısında en büyük destekçileri olacağını söyledi.

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla ilçedeki yetim çocuklarla bir araya gelen
Rastgele Banner Alanları

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla bu yıl 3’ncüsü düzenlenen ‘Kardeşlik İftarı’ Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde gerçekleşen iftarda Başkan Ünal Köken’e İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

BİZE EMANETLER
Programdaki konuşmasında yetimler için üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini belirten Başkan Köken, “’Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır’ diyen yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Bu yüzden yetimler bu toplumun bir parçasıdır ve koruyup sahip çıkılması gerekir. Bu akşam burada olmanın onurunu yaşarken, bize emanet olan yavrularımız için üzerimize düşen sorumlulukların bilincindeyiz. Onların her sıkıntısında en büyük destekçileri olacağız” dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!