Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra'da denizde kaybolan iki kişi aranıyor

Kandıra'da denizde boğulma tehlikesi geçirenleri kurtarmak için suya girerek kaybolan iki kişinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Kandıra'da denizde boğulma tehlikesi geçirenleri kurtarmak için suya girerek kaybolan
Rastgele Banner Alanları

Alınan bilgiye göre, Kandıra Babalı sahilinde Yunus İşnel (16) ve  İlhan Faruk Karataş (23), boğulma tehlikesi geçiren kişileri kurtarmak için denize girdi. Boğulma tehlikesi geçirenleri kurtaran Karataş ile İşnel, daha sonra dalgalar arasında kısa sürede gözden kayboldu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen kefken Jandarma, Kefken Kıyı Emniyet, Kefken Sahil Güvenlik, Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), Kocaeli Polis dalgıçları ve itfaiye ekipleri tarafından arama çalışması başlattı. İşnel ve Karataş’ın yakınları bölgede bekliyor. Kaybolan İlhan Faruk Karataş’ın Sakarya Milletvekili ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’in ablasının torunu olduğu öğrenildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!