Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra bezinin üretimi yaygınlaşacak

Kocaeli-Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği’nin genel kurul toplantısında konuşan Başkan Köken, Kandıra bezi üretiminin yaygınlaşması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Kocaeli-Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli-Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği’nin genel kurul toplantısı, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda kıyı gelişim koruma birliğinin ayakta kalması ve gelecekte de güzel işler yapması adına birliğin faaliyetlerini arttırmayı öneren Başkan Köken, ilçedeki turizmin gelişmesi ve çeşitlenmesi için fikirleri dinledi.

KANDIRA BEZİ ÖN PLANA ÇIKARTILACAK
Fuarlarda Kandıra bezi, Kandıra yoğurdu, Kandıra hindisi tanıtımı konusunda fikir alışverişinde bulunan üyelerin düşüncelerini değerlendiren Başkan Köken, bu ürünleri ortaya çıkarabilecek yatırımların yapılması için çalışmaların başlatılmasını ve sonraki aşamada ise ürünlerin tanıtımları için çalışmaların sıklaştırılması gerektiğini ifade etti. Kandıra bezi üretiminin yaygınlaşması ve seri üretimin sağlanmasına yönelikte gerekli çalışmaların başlatılmasına yönelik de görüşlerin belirtildiği toplantıda Başkan Köken, “Hepimizin göstereceği çabalarla ön plana çıkartacağımız ilçemizin tanıtımında gerekli olan ne ise yerine getireceğiz” dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!