Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Yağmur yağmasın diye dua mı edelim?

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi nedeniyle Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’ne yüklenerek, “Vatandaş mağdur olmamak için yağmur yağmasın diye dua mı etmeli” diye sordu.

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, geçtiğimiz hafta yaşanan sel
Rastgele Banner Alanları

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, geçtiğimiz hafta ilçenin belirli bölgelerinde yaşanan, vatandaşın maddi ve manevi zarara uğramasına sebep olan sel felaketi sonrası Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’ne tepki gösterdi. Alt yapı çalışmalarının yetersizliği ve derelerde ıslah çalışmalarının yapılmamasına dikkat çeken Ayyıldız, “Hizmet yapıyoruz diyerek sürekli başarı dolu fotoğraflarını paylaşıyorlar ancak hizmetin kalitesi yağmur yağdığında ortaya çıktı” dedi.

VATANDAŞ NÖBET TUTTU
Her şiddetli yağışta vatandaşın ev ve iş yerlerinde nöbet tuttuğunu ifade eden Ayyıldız, “Kandıra’nın altyapı ve dere ıslahı problemi çözülmemiştir. Bunu geçen hafta yağan yoğun yağışla taşan dereler ve duran ulaşımla bir Kandıralı olarak yaşadık. Sanayi esnafı yılbaşı akşamını sel korkusundan Namazgah Deresi’nin başında geçirdi. Bu konunun sorumluluğu kimde? Kandıralı yağmur yağdığı zaman dua mı etsin yağış dursun diye? İlçe başkanı olarak belediye yetkililerini göreve çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!