Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Katırcıoğlu, Kandıra turunda

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak referandumda oylanacak Yeni Anayasa hakkında bilgi verdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra’da bir dizi
Rastgele Banner Alanları

Referandum çalışmaları kapsamında Kandıra turuna çıkan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra merkez ve mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak referandumda halk tarafından oylanacak anayasa değişikliğine ilişkin bilgi verdi. Katırcıoğlu’na Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’in eşi Gülcan Özder, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik ve yönetimi, il kadın kolları yönetimi ve çok sayıda partili de eşlik etti.

KATIRCIOĞLU’NDAN SERİ ZİYARETLER
Öncelikle Kandıra merkezde bir dizi ziyaretlerde bulunan Katırcıoğlu, Kandıra Belediyesi Çay Bahçesi’nde kadınlarla bir araya gelerek Evet için destek istedi. Ardından Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Fabrikası’nı ziyaret eden Katırcıoğlu, fabrika çalışanlarıyla birlikte yemek yedi ve referandumda değişecek olan 18 madde hakkında personele bilgi verdi. Daha sonra idarecilerle birlikte fabrikayı gezen Katırcığlu, işçilere kolaylıklar diledikten sonra Çarşamba Pazarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Pazar esnafının istek ve şikayetlerini dinleyen Katırcıoğlu, Kandıralılardan da Evet için destek istedi. Ziyaretlerinde KOMEK ve Halk Eğitim Merkezi’ndeki öğrencileri de zaman ayıran Katırcıoğlu, son olarak Hacımazlı ve Bağırganlı mahallelerini ziyaret ederek Yeni Anayasa hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Atlı Jandarma, Motosikletli Asayiş ve
Sıradaki Haber Atlı Jandarma, Bot ve Motosikletli Timler Kandıra Sahillerinde 7/24 Görevde
error: İçerik Korunmaktadır!