Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da İmar, İstişare Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Ölmez, imar yönetmeliği ve plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında teknik heyetle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Kandıra Belediye
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları ve teknik personelinin katıldığı imar toplantısı, Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. İmar toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Ölmez ve ilgili teknik personel katıldı.
PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ve Kandıra’da yapılan çalışmalar ve projeler ele alındı. Özellikle kırsal alanlarda yapılacak yapıların imar planı içerisinde ve tip projelerle tarihi dokuyu devam ettiren nitelikte yapılması hususunda  bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda, Başkan Vekili Özak alınan karar ve planlamalar ile ilgili görüşlerini açıkladı.
 
HIZLI VE KALICI ÇÖZÜM
Özak, “Aldığımız bu kararlar sayesinde yerindelik esasına uygun olarak ilçelerimizin imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımları yapıyoruz. Tek hedefimiz vatandaşımızın işlerini hızlandırmak ve onları mağdur etmeden işlerini kolaylaştırmak, vatandaşlarımızı memnun etmek” dedi. Başkan Vekili Özak, “İlçemizin imar ile ilgili problemlerini bizzat ilçe yetkililerinden dinleyerek, problemlere daha hızlı ve kalıcı bir şekilde çözümler üretiyoruz ve problemler daha hızlı çözüme kavuşuyor” ifadelerini kullandı.
ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Ölmez ise katılımcılara Umre ziyareti için kutsal topraklarda olan Belediye Başkanı Ünal Köken’in selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, “Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek. Bunun için imarla ilgili çalışmalarımızı  kanunlar çerçevesinde hiç durmadan sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tutuklanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İçişleri Bakanlığı tarafından
Sıradaki Haber İçişleri Bakanlığı Duyurdu: İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Görevden Uzaklaştırıldı
error: İçerik Korunmaktadır!