Genel güvenlik ve asayişin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlı koordinesinde, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak hırsızlık suçlarından aranan şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi.
436 PERSONEL İLE
Kocaeli’nde de Asayiş Şube Müdürlüğü organizesinde TEM, KOM, Çocuk, Siber Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla ile Mücadele, Güvenlik, Özel Hareket ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlükleri personelinin katılımı ile 136 ekip 436 personelin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi.
HIRSIZLIKTAN 29 KİŞİ YAKALANDI
Kocaeli gelenlinde sabah saatlerinde düzenlenen operasyonlarda, hırsızlık suçlarından aranan ve haklarından 1 ila 10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplan 29 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.


