Bilindiği gibi AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı için 8 isim aday adayı olmuştu. Bu isimler arasından Erol Ölmez, Ayhan Kılıç ve İrfan Kurt Ankara’ya gitmiş ve genel merkezin kararı ile Erol Ölmez ilçe başkanlığına aday gösterilmişti. Genel merkezin bu kararı Kandıra’da memnuniyetle karşılandı. Ölmez, Kandıra merkez ve köylerinde çok fazla tanınmasa da her alanda mütevazi ve beyefendi kişiliği nedeniyle adaylığı en çok AK Partilileri sevindirdi. Göreve talip olan ama seçilemeyen aday adayları da sosyal medya hesaplarından Erol Ölmez’i tebrik etti.
“HER DAİM RAHAT OLUN”
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de genel merkezin kararını sayfasından duyurarak, “Ak Parti Genel Merkezimizce yapılan değerlendirmeler sonucunda Kandıra İlçe Başkan adayımız Erol Ölmez olmuştur. Teşkilatımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” notunu takipçileriyle paylaştı. Sayfasına yapılan yorumlara genelde cevap vermeyen Başkan Köken, bu haberin altına yazılan “hayırlı olsun” yorumlarına “Her daim rahat olun” yorumu da ekledi. Öte yandan aday adayı olmadan önce İSU’daki görevinden istifa eden ve seçilse de seçilmese de göreve dönmeyeceğini açıklayan Ayhan Kılıç da sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir açıklama yaptı.
İşte aday adaylarının açıklamaları;
“NİYET HAYR AKİBET HAYR”
AYHAN KILIÇ: “Herşey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin”Bediüzzaman… 02.04.2002 tarihinde kurucu ilçe gençlik kolları başkanı olarak başladığım bu kutlu davada yaptığım istişareler sonucunda “Bir işin vakti gelmişse geri durmayacaksın” nasihati ile ilçe başkanlığına aday adayı oldum. Rabbimden hep şahsımın partimin ve ilçemin hakkında hayr olanı istedim. Elbette zor bir görevdi. Yukarıda günde iki saat uykuyla dünyaya meydan okuyan, içerde dışarıda türlü ihanetlerle savaşan bir liderin partisinde aşağıda keyif çatmaya sefasını sürmeye talip olmadım! Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında verilen oylarla seçilip böyle gaflete dalanların fena akıbetlerini yakından gördüm! Garibin gurebanın fakirin fukaranın hakkı olan bu koltukların aslında ateşten bir gömlek olduğunu bilerek, gece gündüz demeden hizmet etmeye en önemlisi ilçemizin bu makus talihini yenip bir adım daha ileri götürmeye aday oldum.
Neticede Ak Parti Genel Merkezi 7 tane değerli arkadaşımdan Erol Ölmez abimizi aday olarak gösterdi. Partimizin yetkili organlarının almış olduğu bu kararın öncelikle ilçemize partimize ve Erol abimizin şahsına hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ediyorum. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine gönülden inanıyor ve başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Bu davada çok şükür hiç geri durmadım. Bundan sonrada geri durmayacağım. Bu kutlu davanın bir askeri olmak benim için en büyük şereftir ve en kutsal görevdir. Süreç içinde benden desteklerini esirgemeyen başta parti büyüklerim mevcut ve eski ilçe başkanı ağabeylerim can dostlarım ve aileme teşekkür ediyorum. Ezcümle, “Niyet Hayr Akibet Hayr.” Durmak yok yola devam.
“HEDEF 2019 SEÇİMLERİ”
İRFAN KURT: Başkanı Ankara’dan aldık geliyoruz. Kandıra’mıza hayırlı olsun. Hedef 2019 seçimleri. Hedef 2023. Erol Ölmez kardeşime İlçe Başkanlığı hayırlı olsun. Desteklerimiz her zaman yanındadır.
“KADERİN ÜSTÜNDE BİR KADER VARDIR”
HAKAN AKBAŞ: “Kaderin üstünde bir kader vardır. Kandıra ilçe başkanlığına aday olarak gösterilen Erol Ölmez kardeşimize şimdiden hayırlı olsun der, görevinde başarılar dilerim.
BAŞARILAR DİLİYORUM
HAMZA BİÇER: Kandıra Ak Parti İlçe Başkanlığı görevi tevdi edilen Erol Ölmez abimize başarılar diliyorum.
TEŞKİLATIN BALANS AYARLARI
HARUN BEKTAŞ: AK Parti teşkilatlarının balans ayarlarının yapıldığı süreç, önce AK Partiye, ülkemize, dünya insanlarının refahına vesile olur inşallah.


