Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Fikri Işık, 34 yıl sonra yine aynı sıralarda

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle mezun olduğu İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 34 yıl önce öğrenim gördüğü sırasına oturdu.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle mezun olduğu İzmit Anadolu İmam
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli ’nin İzmit ilçesinde bulunan İzmit Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık , 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kendisinin de 1982 – 1983 Eğitim Öğretim yılında mezun olduğu okulun öğretmenleri ile kutladı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yamak’ında hazır bulunduğu ziyarette, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 34 yıl önce kullandığı sırasına oturarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

KISA SÜRELİ MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ YAPTI
Bir araya geldiği öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayan Işık, “Her meslek önemlidir tabi. Ama öğretmenlik mesleği bunların tamamının dışında ve belki meslekler içerisinde bütün meslek erbabını yetiştiren meslek olduğu için herhalde en önemli meslek diyebiliriz. Ama insanı şekillendiren meslek öğretmenlik. Bu yüzden benim gözümde de en önemli meslektir” dedi. Kendisinin de kısa süreli matematik öğretmenliği yaptığını ifade eden Işık, “Öğretmenliğin manevi hazzı hiçbir meslekte yok siyaset dahil. Dolayısıyla bu meslekte görev yapan, çocuklarımızı, ülkemizi, insanlığı şekillendiren siz değerli öğretmenlerimize her zaman şükranlarımızı sunuyoruz. Verdiğiniz emek, gösterdiğiniz gayretten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

TAVSİYELERDE BULUNDU
Kendisinin de İzmit İmam Hatip Lisesi Mezunu olduğunu söyleyen Işık, “Benim mezun olduğum, 6 sene sınıflarında ders gördüğüm, koridorlarında koştuğumuz, bahçesinde oynadığımız okulumuz. Bugün hem sizleri ziyaret etmek istedim. Sizlerin öğretmenler gününü tebrik etmek istedim hem de bu vesile ile sohbet etmek arzusundaydık” şeklinde konuştu. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık daha sonra 34 yıl önce eğitim gördüğü 9A sınıfını ziyaret ederek eski sırasında oturan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan İzmit
Sıradaki Haber İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve 20 Kişi Tutuklandı
error: İçerik Korunmaktadır!