Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kayıp kızın annesi Kerpe’de intihar etti

Kanseri yenen ve 10 gün önce kayıplara karışan 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın annesi Esra Ercömert, Kerpe Kartal Kayalıkları’ndan denize atlayarak intihar etti.

Kanseri yenen ve 10 gün önce kayıplara karışan 17 yaşındaki

Gölcük ilçesinde ikamet eden ve 10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Ecem Balcı’nın annesi Esra Ercömert, arkasında not bırakarak Kerpe Kartal Kayalıkları’ndan denize atladı ve yaşamına son verdi. Alınan bilgiye göre, Kandıra’nın Kerpe sahili Kartal Kayalıkları mevkiinde dolaşan iki kişi, buldukları sırt çantasını Kerpe Jandarma Karakolu’na götürdü. Yapılan incelemede çantanın içerisinden Esra Ercömert isimli kadının kayalıklardan atladığı notu çıktı. Bunun üzerine başlatılan araştırmada, söz konusu kişiden cumartesi gününden bu yana haber alınamadığı ve arandığı belirlendi.
KIZI KAYIP, ANNE İNTİHAR ETTİ
Jandarma ekipleri bölgede yaptıkları incelemelerde kayalıklar ile deniz arasında yüz üstü cansız şekilde yatan bir kişinin olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Sahil Güvenlik, Deniz Polisi, KOSKEM, AKUT, Kıyı Emniyet ve itfaiye ekiplerince çalışma başlatıldı. Dün akşam saatlerine kadar süren çalışmalara, denizin aşırı dalgalı, cesedin bulunduğu yerin kayalık ve uçurum olması ile havanın kararması nedeniyle ara verildi. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar ise sürüyor.

error: İçerik Korunmaktadır!