Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra fiber kente dönüşüyor

Türk Telekom Kandıra Şube Müdürü Hamza Tüfenk, ilçeye 23 adet yeni santral kurulduğunu söyleyerek, "Kandıra merkezi fiber kente çevireceğiz" dedi.

Türk Telekom Kandıra Şube Müdürü Hamza Tüfenk, ilçeye 23 adet
Rastgele Banner Alanları

Günlük hayatımızın temel bir parçası haline gelen internet, pandemi dönemi ile birlikte en yüksek kullanım seviyesine ulaştı. Özellikle uzaktan eğitim gören öğrenciler ve işlerini uzaktan yönetmek zorunda kalan vatandaşların daha kaliteli ve hızlı bir şekilde internete erişebilmeleri için çalışmalarını titizlikle yürüten Türk Telekom Kandıra Şube Müdürü Hamza Tüfenk, ilçeye 23 adet daha santral kurulumunu tamamladıklarını belirterek, ” Kandıra merkezi fiber kente çevirerek inşallah internet hızlarını yükselteceğiz” dedi. 
YÜZDE 44 ARTTI
Sözlerini sürdüren Tüfenk, “Türk Telekom olarak Türkiye’nin en büyük fiber altyapısına sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Türk Telekom’un sabit internet abonelerinin 2020 yılı abone başı aylık ortalama veri kullanımı bir önceki yıla göre yüzde 44 artışla 186,50 GB oldu. Salgın nedeniyle uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma modelinin yerleşik hale gelmesi ve sokağa çıkma kısıtlamaları ile birlikte internet tüketimi ciddi oranda arttı. Bu sebeplerden dolayı fiber internete olan ilgi ve talep oranı da artmış oldu” dedi. 
HIZLI VE KALİTELİ ALTYAPI
İlçede yeni kurulan santraller ile daha kaliteli alt yapıya sahip olduklarını belirten Tüfenk, “Yüksek kalite ve rekabet gücüne sahip olmak kadar gelişimi sürekli kılmanın da çok önemli olduğuna inanıyor, iletişim alt yapısına yönelik yatırımlarımızı bu anlayışla sürdürüyoruz. İlçemizde bu yıl içerisinde yeni kurduğumuz santraller ile fiberleşme oranımızı arttırarak hızlı ve kaliteli bir altyapıya kavuşturacağız” şeklinde konuştu. 

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

Kandıra’nın da içinde bulunduğu yaklaşık 20 bin hektarlık Kocaeli-Sakarya Kıyı
Sıradaki Haber Kandıra Turizminde Yeni Dönem: Yatırıma Fırsat, Tarım Ve Ormanlara Koruma
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!