Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra, Başiskele, Dilovası ve İzmit’te bu değişim için ihale açıldı

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binalarının aynı konseptte olması için çalışma başlattı. Başiskele, Kandıra, Dilovası ve İzmit’te bu değişim için ihale açıldı.

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binalarının aynı konseptte olması
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, 29 Haziran’da Başiskele, 30 Haziran’da Dilovası İlçe Nüfus Müdürlüğü için 9 kalem tefrişat malzemesi alımı ihalesi yapacak.
SONRA KANDIRA VE İZMİTKandıra İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün inşaat ve elektrik tesisatıyla ilgili ihalesi 1 Temmuz’da yapılacak. 60 gün içinde tamamlanması beklenen çalışmanın ardından tefrişat malzemesi alımı da yapılacak. 6 Temmuz’da bu kez İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü için 7 kalem tefrişat malzemesi alımı ihalesi yapılacak. Bu işin süresi 150 gün.

BÖYLE OLACAK- Türkiye genelinde Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri aynı tipe dönüştürülüyor. İlk etapta ilimizde 4 ilçede yapılacak ihalelerin ardından, müdürlüklerin iç görüntüsü böyle olacak.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!