Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

32 milyon liraya mal olacak… Kocaeli’ne “EDS" kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte en fazla kazanın yaşandığı, trafik kurallarının ihlal edildiği noktaları belirleyerek Elektronik Denetim Sistemi (EDS) kurmak için ihale düzenledi. İhaleyi 32.4 milyon liralık teklifle Türk Telekom kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte en fazla kazanın yaşandığı, trafik kurallarının
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent trafiğinin daha sürdürülebilir olması için Elektronik Denetim Sistemine (EDS) geçiş için 5 Temmuz’da yaptığı ihale sonuçlandı ve firma ile sözleşme imzalandı. İhaleye giren firmalar arasında 32 milyon 442 bin lira teklif veren Türk Telekom ihaleyi aldı. Büyükşehir ihaleyi alan Türk Telekom ile 15 Eylül’de sözleşmeyi imzaladı. Büyükşehir, firmaya iş teslimini yapacak. Firma belirlenen noktaya sistemi 150 gün içinde kuracak.
2022’NİN İLK AYLARINDA TAMAMLANACAKKurulacak olan EDS sistemi ile 9 noktada kırmızı ışık ihlali, 4 noktada park ihlali, 5 noktada ise hız koridoru oluşturulacak. 2022 yılının başında tamamlanması beklenen EDS’nin ilk etabı ile kent trafiğinin en sıkıntılı noktaları kontrol altına alınacak. EDS’nin ilk etabında 3 tür ihlal tespiti sistemi uygulanacak. Kırmızı Işık İhlal tespit Sistemi, Park İhlal Tespit Sistemi, Ortalama Hız Tespit Sistemi kurulacak. Sistemlerin hepsi farklı noktalarda olacak. İzmit ve Gebze’de ikişer, Başsikele, Kartepe, Karamürsel, Darıca ve Çayırova’da birer noktada kırmızı ışık ihlal sistemi kurulacak. Park ihlal sistemi ise İzmit ve Gebze’de ikişer noktada kurulacak.
5 NOKTADA HIZ KONTROLÜKörfez Kirazlıyalı, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı, Symbol AVM önü, Şirintepe bölgesinde, Başiskele’de ise Hayat Kimya Fabrikasının ön tarafından hız koridoru oluşturulacak. Sistem tamamlandıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilecek ve Trafik Yönetim Merkezi içinde kurulacak İl EDS Merkezinden takip edilecek. İlk etap tamamlandıktan sonra EDS Kocaeli genelinde yaygınlaştırılarak trafik tüm noktalarda denetim altına alınacak.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!