Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kent konseyi başkanları ve genel sekreterleri Kerpe'de buluştu

Kocaeli'de ilçe kent konseyi başkanları ve genel sekreterleri, Kandıra ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Kocaeli'de ilçe kent konseyi başkanları ve genel sekreterleri, Kandıra ilçesinde
Rastgele Banner Alanları

Kerpe’de bir restorandaki toplantıya, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Candemir ve Kandıra Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Can katıldı.
Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi amacıyla her ay bir ilçede bir araya geldiklerini ifade etti. Günay ise kent konseyi faaliyetlerinin artırılması noktasında genel projeler üzerinde fikir alışverişi yapmanın ve belediyelerle koordineli çalışmanın önemli olduğunu vurguladı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!