Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Sibel Gönül’e Külliye’de önemli görev

AK Parti’de milletvekilliği, kadın kolları genel başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan ve en son İzmit Belediye Başkan adayı olan Sibel Gönül’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye’de görev verdi.

AK Parti’de milletvekilliği, kadın kolları genel başkanlığı gibi önemli görevlerde
Rastgele Banner Alanları

AK Parti’nin 31 Aralık 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adayı olan Sibel Gönül’e Külliye’de yeni görev verildi. Bugün yayınlanan Resmi Gazete’de yer alan karar ile Sibel Gönül Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na alındı. Yeni görevi tebliğ edilen Gönül’ün bundan sonra yerel politikalar konusunda etkin çalışmalara imza atması bekleniyor.
SEÇİMİ KAYBETTİAK Parti tarafından 31 Mart Yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adayı olarak gösterilen AK Parti eski milletvekili Azize Sibel Gönül, Fatma Kaplan hürriyet ile girdiği yarışı 9 bin oy farkla kaybetti. AK Parti’de Kurucu İl kadın Kolları Başkanlığı, Milletvekilliği, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığı, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevlerini yapan Gönül’e seçimlerden sonra verilecek yeni görev sık sık gündem oldu. Ancak seçimlerden 3 yıl sonra yeni görevi dün Resmi Gazete’de yayınlandı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!