Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Sapağı trafiğine çözüm geliyor. Proje ihalesi tamam

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geçen ay bölgeye giderek düşündükleri projenin detaylarını esnaf ve vatandaşlara anlatmıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geçen ay bölgeye giderek
Rastgele Banner Alanları

İzmit-Kandıra yolundan Yeşilova Mahallesine dönüş sapağındaki trafik ışıkları ve kaosunun ortadan kaldırılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleye çıktı.
Başkan Tahir Büyükakın’ın geçen ay ipuçlarını verdiği proje ile Kandıra yolu üzerindeki trafik ışıkları kalkacak, Yeşilova ve Solaklar istikametine kesintisiz ulaşım için iki adet U dönüşü yol yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi, Yeşilova-Solaklar Köprülü Kavşağında kesin proje hazırlanması için ihaleye çıktı. Pazarlık usulüyle gerçekleştirilen ihale için 3 doküman satın alındı, 3 teklif verildi.
Yaklaşık maliyeti 722 bin lira olan ihale, 695 bin liralık teklifi ile Ankara Çankaya firması olan Promota Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketinde kaldı. Söz konusu çalışma 180 gün (6 ay) içinde tamamlanacak. Ondan sonra muhtemelen yapım ihalesine çıkılacak.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!