Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

SEDAŞ’tan Kandıra’ya 5 yeni trafo

SEDAŞ, yaz aylarındaki nüfus artışıyla enerji ihtiyacı da artan sahil kesimlerindeki altyapı ve bakım çalışmalarını hızlandırdı. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine 5 yeni trafo kuruldu

SEDAŞ, yaz aylarındaki nüfus artışıyla enerji ihtiyacı da artan sahil
Rastgele Banner Alanları

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatilciler deniz kenarlarına akın etmeye başladı. Tatil bölgelerinde yaşanan nüfus artışı, enerji ihtiyacını da paralel olarak artırdı. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Karadeniz’e kıyısı olan Kocaeli’nin Kandıra, Sakarya’nın Karasu ve Düzce’nin Akçakoca ilçelerindeki yüksek enerji ihtiyacına yanıt vermeyi amaçlayan çalışmalarını hızlandırdı. SEDAŞ’ın bölgedeki planlı altyapı ve bakım faaliyetleri kapsamında 3 ilçede toplamda 1.071 km uzunluktaki enerji hattı yenilendi. Yüksek enerji ihtiyacını kesintisiz karşılamak için ayrıca 106 km uzunluğunda ilave enerji hattının kurulumu da kısa sürede tamamlandı.
Kandıra’ya 5 yeni trafo daha kurulduYaz aylarında nüfusu 750.000’e kadar yükselen Kandıra’da 35 km’lik enerji hattının bakımı sağlanırken 5 km yeni hat ilave edildi. 250 yeni direk dikilen ilçeye ilave 5 yeni trafo daha kuruldu ve mevcut 8 trafonun da güçleri artırıldı. 250 armatürün bakımlarının yapıldığı Kandıra’da, ortalama kesinti süresinde yüzde 24; ortalama kesinti frekansında ise yüzde 35 iyileşme kaydedildi. İlçede geçtiğimiz yıla kıyasla şikâyet oranı yüzde 19 düşerken buna bağlı talep sayısı da yüzde 16 azaldı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!