Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kocaeli Barosu Kandıra ilçe Temsilcisi Altınay

Kocaeli Barosu’nda yapılan seçim sonrası başa geçen yeni yönetim çalışmalarına devam ediyor. Baro yönetimi, ilçe temsilciliklerinde görev yapacak üyelerini belirledi. Seçilen yeni temsilciler de bulundukları ilçelerde görevlerine başladılar.

Kocaeli Barosu’nda yapılan seçim sonrası başa geçen yeni yönetim çalışmalarına
Rastgele Banner Alanları

Önceki başkan Bahar Gültekin Candemir’in geçtiğimiz Ekim ayında aday olmadığı Kocaeli Barosu Genel Kurulu’nda bayrağı devralan Mehmet Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Barosu’nun görev dağılımı çalışmalarını sürdürüyor.
Yeni görevi nedeniyle ziyaretçilerini kabul eden Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül, bir yandan kurum ziyaretlerinde bulunurken diğer yandan yemin törenlerinde yeni avukatlara ruhsatnamelerini takdim ediyor.
Kocaeli Barosu’nda aynı zamanda ilçe temsilciliği için seçimler de geride kaldı. Yapılan seçimler sonucunda Kocaeli Barosu’nun Gebze Temsilcisi Şerafettin Kaya, Körfez Temsilcisi Doğan Akbaş, Gölcük Temsilcisi Burak Şahin, Karamürsel Temsilcisi Enes Bilci ve Kandıra Temsilcisi Sevde Nur Altınay oldu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!