Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT ve asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği EYT ve asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "2023’e bu iki önemli konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği EYT ve asgari ücrete ilişkin açıklama
Rastgele Banner Alanları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşünde gazetecilere açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca kişinin merakla beklediği emeklilikte yaşa takılanlar ( EYT) düzenlemesi ve asgari ücrete ilişkin konuştu.
“EYT konusunun 2023’e girmeden gündemden kalkacağını, geniş kapsamlı bir çözüme kavuşacağını söyleyebilir miyiz?” sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:
“Tabii bizim hedefimiz, arkadaşlarımızla da yaptığımız görüşmelerde, bu yıl sonuna kadar emeklilikte yaşa takılanlar olayını çözmek. Asgari ücret meselesiyle ilgili çalışmalar da aynı şekilde zaten yoğun bir şekilde devam ediyor. 2023’e bu iki önemli konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız.”
BAKAN BİLGİN: TEKNİK SORUNLAR ÇÖZÜLDÜÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin dün yaptığı açıklamada, EYT’ye ilişkin teknik sorunların çözüldüğünü ve altyapıyı oluşturduklarını açıkladı. Bakan Bilgin, “İstifade edecek insanların tamamını kapsayacak bir düzenleme yapıyoruz” ifadesini kullandı.
ASGARİ ÜCRETTE İKİ TUR YAPILDIAsgari ücret görüşmelerinde ise ikinci tur geride kaldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun dün gerçekleşen ikinci görüşmesi sonrasında henüz bir rakam ortaya çıkmadı. Üçüncü toplantının ne zaman yapılacağı belirsiz.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!