Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıralı Mahmut Medik'ten Medipol Mega Hastanesi’ne teşekkür

Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde başarılı bir şekilde karaciğer nakli yapılan Kandıralı Mahmut Medik, hastanenin doktor ve çalışanlarına teşekkür etti.

Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde başarılı bir şekilde karaciğer nakli yapılan
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’nın Akçabey Köyünde çiftçilikle geçimini sağlayan emekli Mahmut Medik Kocaeli Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Medik’e doktorların muayeneleri sonucu karaciğer nakli olması yönünde teşhis konuldu ve İstanbul’da Medipol Mega Üniversitesi’ne yönlendirildi.
KARACİĞER NAKLİ İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Kandıralı Mahmut Medik’e Medipol Mega Üniversite Hastanesi’ndeki muayenesi sonrasında karaciğer nakline karar verildi. Başarılı bir şekilde geçen ameliyat sonrasında sağlığına kavuşan Medik, Medipol Mega Üniversite Hastanesi Organ Nakli Bölümü doktorlarına, hemşire ve personellerine teşekkür etti.  Mahmut Medik ayrıca yerel bir gazetede teşekkür ilanı yayınlattı.
TEŞEKKÜR
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Organ Nakli Bölümü doktorları olan Profesör Doktor Murat Dayanyaç, Profesör Doktor Onur Yapar, Doçent Doktor Cenk Şimşek ve Gastroenteroloji Doktoru Profesör Doktor Esin Korkut, ameliyathanede ve servisteki tüm hemşire, canla başla bizlere hizmet veren tüm personellerine ve emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek hepsinden Allah sizlerden razı olsun dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!