Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıralılarda Alkan dönemi

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 9. Genel Kurulu önceki gün İzmit Otel Asya’da gerçekleşti.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 9. Genel Kurulu önceki gün İzmit Otel

Nayim Ulaş ve Erdoğan Alkan’ın aday olduğu kongrede Ulaş’ın çekilmesiyle Erdoğan Alkan Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin yeni başkanı oldu.

Otel Asya’da önceki gün yapılan 9. Olağan Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Katip üyeler ise Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan ve Bekirderespor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk seçildi. 1994 yılında kurulan Kocaeli Kandıralılar Derneği 9. başkanını önceki gün Otel Asya’da seçti. Bugüne kadar başkanlık yapan Emekli Jandarma Alay Komutanı Sadettin Dündar, Diş Hekimi Turan Sarı, İşadamı Yavuz Güneş, Sanayici Günay Gülcü, Avukat Hüseyin Acurman, Sigortacı Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, İşadamı Recep Yıldız Başkan olarak görev yaptı. 9. Başkan İzmit Belediyesi İktisat Müdürü Erdoğan Alkan seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
Erdoğan Alkan (İzmit Belediyesi İktisat Müdürü), Av. Nayim Ulaş (Avukat), Dt. Turan Sarı (Diş Hekimi), Erdal Baykara (Sigortacı), Günay Gülcü (Sanayici), Orhan Can (İdareci), Erdoğan Görgün ( İşadamı), Levent Yağız (Yurt İşletmecisi) ve Harun Reşit Kocagöz (Elektrik-Elektronik Mühendisi)

Yönetim Kurulunun Yedek üyeleri; Esat Kaygısız, Songül Filiz, Semih Demirtaş, Turan Bayrak, Erol Taşçı, Ayhan Özcan, Volkan Bulgurcu, Harun Yılman ve Yalçın Şakacı
Denetim Kurulu Asil üyeleri: Ahsen Okyar (İktisatçı), Recep Yıldız (İşadamı), Dr. İsmail Çapcı (Hekim), İbrahim Yılmaz (Şirket Müdürü) ve Salim Yaşar (Teknisyen)
Denetim Kurulu Yedek üyeleri; Ahmet Güngör, Mustafa Orak, Muharrem Boz, Yiğit Özcan ve Yılmaz Şen oybirliği ile seçildi.

Erdoğan Alkan kimdir?
1950 yılında Kandıra’da doğdu. İlk ve Ortaokulu Kandıra’da okudu. Lise ve Yüksekokulu İzmit’te tamamladı.1968 yılında İzmit Belediyesinde Zabıta memuru olarak göreve başladı. Zabıta Müdürlüğünde memur, amir ve müdür olarak uzun yıllar görev yaptı. 2001 yılından bugüne kadar İktisat Müdürlüğünde Müdür olarak görev yapmaktadır.

error: İçerik Korunmaktadır!