Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kocaeli'de ekmeğe zam mı geliyor?

Fiyatı en çok tartışılan ürün olan ekmeğe 7.5 ay aradan sonra yine zam geliyor. Fırıncılar yeni teklif hazırlayarak KESOB sundu. Teklif kabul görürse 5 TL olan ekmeğin fiyatı 7.5 TL’ye 210 olan gramajı da 250 grama çıkacak.

Fiyatı en çok tartışılan ürün olan ekmeğe 7.5 ay aradan
Rastgele Banner Alanları

Geçtiğimiz yılın haziran ayında 200 gram ekmeğin 3 TL’ye satıldığı Kocaeli’de bu rakam ilk olarak 200 gram 4 TL ve daha sonra da 210 gram 5 TL olarak uygulanmıştı. Yavaş yavaş fiyatı artan ekmek için geçen yılın ekim ayında alınan son zam kararının üzerinden henüz 7 buçuk ay geçmiş olmasına rağmen ekmeğe yeniden zam yapılacak. Kocaelili fırıncılardan edinilen bilgilere göre Kocaeli Fırıncılar Odası yönetimi, yeni ekmek fiyatıyla ilgili çalışmasını yaptı ve bu çalışmayı Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) yönetimine sundu.
FİYATLA BİRLİKTE GRAMAJ DA ARTACAKÖnümüzdeki günlerde yapılacak KESOB Yönetim Kurulu Toplantısı’nda görüşülmesi ve karar verilmesi beklenen ekmek fiyat teklifi ile ilgili edinilen bilgiler, gramajın da fiyatla birlikte artacağı yönünde. Bugün 210 gramdan satılan ekmeğin gramajının 250 grama çıkarılması ve bu durumla beraber fiyatın 5 TL’den 7 lira 50 kuruşa çıkacağı öğrenildi. 250 gram ve 7 lira 50 kuruş olacağı öğrenilen ekmek teklifinin KESOB yönetimince onaylanması sonrası kararın yürürlüğe girmesi bekleniyor. Bu zam ile birlikte Halk Ekmek ve simit fiyatında da artışa gidileceği öngörülüyor. Bu kapsamda simit fiyatının önümüzdeki günlerde 10 TL olması bekleniyor.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!