Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Harun Yıldızlı, Kandıralı çiftçilere destek istedi

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, geçtiğimiz hafta sonu yoğun yağış sebebiyle zarar gören Kandıralı çiftçilere destek verilmesi için mecliste konuşma gerçekleştirdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, geçtiğimiz hafta sonu yoğun yağış
Rastgele Banner Alanları

Yağışların en sert şekilde vurduğu Kandıra ilçesindeki olumsuzluklara da değinen CHP Kocaeli Milletvekili Harın Yıldızlı, tarım arazilerinin kullanılamaz halde olduğunu ve ekonomik şartların gün geçtikçe kötüye gittiği ülkemizde Kandıralı çiftçilere acilen destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.
ARAZİLER EKİLEMEZ HALDEYıldızlı, konuşma metninde şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta kent merkezleri ve yollar sular altında kalırken, Kandıra ilçemizde başta Lokmanlı, Döngelli, Kırkarmut, Bozburun ve Akbal mahalleleri olmak üzere tarım arazilerinin büyük bir çoğunluğu ekilemez hale gelmiştir. Tarımsal faaliyetlerdeki mazot ve gübre gibi girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğu bu dönemde ürünlerini kaybeden Kandıra’lı çiftçilerimize destek verilmesi hususuna dikkat çekmek istiyor, ilgili bakanlığın ivedilikle gerekli çalışmaları yapmasını önemle arz ediyorum.”

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Çiftçiler para kazandıkları zaman sıkıntı yok ama hiç birinin aklına sigorta yaptırmak gelmiyor.ondan sonra devlet yardım et.biz ne yapalım asgari ücretle calisiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!